Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI


Acceptarea termenilor de utilizare


Termenii si conditiile de utilizare guverneaza modalitatea de folosire a site-ului web LaDol.ro. Prin folosirea, vizitarea sau navigarea pe site-ul LaDol.ro, acceptati si sunteti de accord sa respectati acesti Termeni si conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul web LaDol.ro. Aceste conditii de utilizare pot afecta drepturile dvs. si ar trebui sa le cititi cu atentie.
Denumim „Vanzator” societatea comerciala S.C. Doloo Prod S.R.L., cu următoarele date de identificare: J29/1210/2006, RO18724600, cu sediul in Comuna Valea Călugărească, str. Valea Popii nr.46A.
Denumim „Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda in conditiile si termenii siteului LaDol.ro.
„Comanda” este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele prezentate pe siteul LaDol.ro, in conditiile si termenii prezentului site.


Modificari ale termenilor de utilizare


Vânzătorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste Conditii de utilizare, cu sau fara notificare. Versiunea cea mai recenta a acestor Conditii de utilizare poate fi accesata printr-un click pe link-ul denumit Termeni si conditii din partea de jos a paginilor site-ului LaDol.ro. Cea mai recenta versiune de Termeni si conditii va inlocui versiunile anterioare. 


Confidentialitate si informatii personale


Vânzătorul se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor personale pe care cumparatorii le furnizeaza pe site-ul nostru. Orice informatie prezentata pe site este supusa Politicii de confidentialitate a firmei. 


Contul dumneavoastra


Daca utilizati site-ul LaDol.ro sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului dvs. si a parolei si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc in contul dvs. sau utilizand parola dvs. Reprezentantii Doloo Prod S.R.L. si partenerii acestora isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respecta politica firmei.
Pretul final platit de Cumpărător este format din pretul produsului si taxa de transport aferenta si va fi afisat in momentul plasarii comenzii.


Preturi si modalitati de plată


Informatiile privind preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului LaDol.ro sunt exprimate in LEI, societatea noastra fiind neplatitor de TVA conform legislatiei in vigoare.
Plata produselor se efectueaza in numerar sau prin card debit/credit la livrarea produsului.


Livrarea


Termenul de livrare va fi estimat la momentul plasarii comenzii, insa durata livrarii comenzii este aproximativa, putand fi diferita functie de complexitatea, dimensiunea, cantitatea, cerintele speciale aferente produselor comandate. Comanda va fi livrata la adresa indicata de catre Cumpărător la momentul plasarii comenzii.
Livrarea produselor alimentare se face in ambalaje de unica folosinta sau de inox in functie de intelelegerea partilor. Recipientele de inox sunt returnabile, fiind ridicate de catre Vânzător.


LaDol.ro


Termenii si conditiile de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Site-ul poate contine link-uri catre site-uri terte care nu sunt detinute sau controlate de Doloo Prod S.R.L.
Nu avem nici un control asupra, si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile site-urilor terte parti. In plus, Doloo Prod S.R.L. nu poate cenzura sau edita continutul de pe orice site terta parte. in consecinta, va incurajam sa cititi termenii si conditiile si politica de confidentialitate ale fiecarui site pe care il vizitati. De asemenea siteul Ladol.ro foloseste cookieuri. Acestea sunt fisiere pe care siteul le copiaza pe calculatorul dvs. pentru a imbunatati experienta pe care o aveti pe acest site.


Accesul la site


Doloo Prod S.R.L. acorda permisiunea de a utiliza site-ul astfel cum sunt stabilite in prezentul document, cu urmatoarele conditii: (i) utilizarea site-ului web este permis numai pentru uz personal, necomercial si (ii) nu veti copia sau distribui nici o parte a site-ului, in orice mediu, fara autorizatia prealabila scrisa Doloo Prod S.R.L.
Pentru a accesa anumite elemente ale site-ului, va trebui sa creati un cont. Niciodata nu puteti folosi alt cont fara permisiune. Atunci cand creati contul, trebuie sa furnizati informatii corecte si complete. Sunteti singurul responsabil pentru activitatea care apare pe contul dvs. si trebuie sa pastrati parola contului securizat. Notificati reprezentantii Doloo Prod S.R.L. imediat ce observati orice incalcare a securitatii sau utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.
Sunteti de acord sa nu utilizati sau sa lansati orice sistem automat, inclusiv, fara limitare, „roboti”, „cititoare offline”, etc., care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe cereri catre LaDol.ro intr-o anumita perioada de timp decat un om poate produce in mod rezonabil in aceeasi perioada, prin utilizarea unui web browser. 


General


Informatiile prezentate pe site-ul LaDol.ro, au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. Produsele pot sa difere ca aspect de fotografiile de produs care sunt prezentate numai pentru scopuri de informare.
Vanzătorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile preparatelor inainte de a le comanda.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor defectiuni tehnice aparute la server sau erori de software.


Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie


Raporturile juridice dintre Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
Prin folosirea site-ului LaDol.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Reclamatii si politica de returnare


LaDol.ro isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea noastra are dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.
Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesia acestora, telephonic, prin formularul disponibil pe site sau prin e-mail la office@ladol.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre reprezentantul Vânzătorului de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, Vânzătorul se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu revanda produsele neconforme catre alt client.
Termenul de restituire a banilor este de minim 7 zile.
Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. LaDol.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, de asemenea isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio notificare in prealabil. Din acest motiv va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comenzi. LaDol.ro are dreptul de a selecta clientela si de a prioritiza anumite comenzi.
Retragerea cumpărătorului din contract
Raporturile comerciale dintre vânzător și cumpărător izvorâte prin intermediul site-ului LaDol.ro sunt reglementate de Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
Avand in vedere dispozitiile art. 16 din actul normativ invocat anterior, va informam ca nu beneficiati de un drept de retragere. Astfel, dispozitiile menționate prevad ca furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar/furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.


Dispozitii finale


LaDol.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu utilizarea prezentului site si lansarea comenzii, Utilizatorul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat intre parti. Termenii si conditiile, asa cum sunt expuse in acest document, inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vanzator, pe de o parte, si Cumparator, pe de alta parte, referitoare la obiectul contractului incheiat intre parti la distanta.


Recomandari speciale


Ofertele speciale sunt accesibile tuturor utilizatorilor, in conditiile reglementate de termenii promotiilor.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.


Disclaimer


Utilizarea site-ului LaDol.ro se face pe propria raspundere.

Doloo Prod S.R.L.

Orar comenzi

Comenzile se pot face doar pana la ora 14:00.

Am inteles Revin maine